logo headphone call
Háblanos por
WhatsApp

HORARI

DILLUNS - DIVENDRES
9:30 h - 13:30hCONTACTESegueix-nos a:
  

UBICACIÓ


Direcció:

Av. Mare de Déu de Montserrat 172 Local 1
08041 - Barcelona

Metros:

L4 - Guinardo / Hospital Sant Pau

BENVINGUT A RCTI - TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ - BARCELONA


RCTI.ES és una empresa emprenedora de Barcelona que realitza solucions Software i Hardware per a empreses i emprenedors.

Som especialistes en Android i acceptem projectes Software i Hardware.

També el nostre objectiu és arribar als emprenedors (autònoms, pimes, etc.) amb els nostres productes Software/Hardware al menor cost possible. Això és el que ens va fer triar Android com a sistema operatiu ja que, es troba en infinitat de dispositius (Smartphones, tablets, Android TV box, etc) i són de baix cost.

Igual que la majoria de la gent que té un familiar, amic o veí que té el seu petit negoci. Creiem que amb les noves tecnologies d'avui en dia, no ho haurien de gestionar de cap o amb tediosos papers, com l'inventari o fer càlculs per realitzar factures i/o quadrar caixa, etc. Per aquest motiu, vam decidir emprendre amb POS+ (la nostra App de gestió i TPV).

En el desenvolupament d'aquesta, vam veure que no hi havia cap manera de manar a imprimir fàcilment en impressora de tiquets. Finalment es va decidir no carregar el programa POS+ perquè el seu funcionament segueixi sent simple i independent. D'aquest petit problema sorgeix Printer+. Una App-service que permet controlar diferents marques i models de Impressores de tiquets de forma fàcil des d'una altra aplicació, com POS+ que l'utilitza per generar rebuts en pocs i senzills passos.

Estiguin atents a la nostra web i xarxes socials en què anunciarem totes les novetats, a poc a poc anirem desenvolupant més aplicacions '+' per a emprenedors.


Una cordial salutació des de Barcelona, ​​RCTI.

ServiciosHORARI

DILLUNS - DIVENDRES
9:30 h - 13:30hCONTACTESegueix-nos a:
  

UBICACIÓ


Direcció:

Av. Mare de Déu de Montserrat 172 Local 1
08041 - Barcelona

Metros:

L4 - Guinardo / Hospital Sant Pau©2018 | Desarrollado por RCTIES

Aquesta pàgina web utilitza cookies seves per a optimitzar la save navegació, adaptant-se a les seves preferències relitzant tasques analítiques. Al continuar navegant esta acceptant la nostra Política de Cookies.