logo headphone call


Benvingut a RCTI (Solucions Hardware i Software)


 

 

Us desitgem un feliç i prósper any 2018.

 

 

 

BON NADAL !!!

 

RCTI és una empresa emprenedora de Barcelona que busca solucions Software i Hardware per a emprenedors.

 

El nostre objectiu és arribar als emprenedors (autònoms, pimes, etc) amb els nostres productes (Software / Hardware legal) al menor cost possible. Això és el que ens va fer triar Android com a sistema operatiu ja que, es troba en infinitat de dispositius (Smartphones, tablets, etc.) i són de baix cost. 

 

Com la majoria de la gent que té un familiar, amic o veí que té el seu petit negoci. Creiem que amb les noves tecnologies d'avui en dia, no ho haurien de gestionar de cap o amb tediosos papers, com l'inventari o fer càlculs per realitzar factures i/o quadrar caixa, etc. Per aquest motiu, vam decidir emprendre amb POS+.

 

En el desenvolupament d'aquesta, vam veure que no hi havia cap controlador simple de Impressores de tiquets en Android. Finalment es va decidir no carregar el programa POS+ perquè el seu funcionament segueixi sent simple i independent.

 

D'aquest petit problema sorgeix Printer+. Una App-Service que permet controlar diferents marques i models de Impressores de tiquets de forma fàcil des d'una altra aplicació, com POS+ que l'utilitza per generar rebuts en pocs i senzills passos.

 

Estiguin atents a la nostra web i xarxes socials en què anunciarem totes les novetats, a poc a poc anirem desenvolupant més aplicacions '+' per a emprenedors.

 

Des de Barcelona pel Món


©2018 | Desarrollado por RCTIES

Aquesta pàgina web utilitza cookies seves per a optimitzar la save navegació, adaptant-se a les seves preferències relitzant tasques analítiques. Al continuar navegant esta acceptant la nostra Política de Cookies.